1 ajánlat
Ajánlatok
Leírás
Értékelések
Kérdések
Leírás

Töltsd meg otthonod az Air Wick prémium illatgyertáinak gazdag, szétáradó aromájával! Folyamatos, hosszan tartó illatot varázsol otthonod minden területén. A gyertya ideális a konyha vagy nappali illatosítására, különleges üvegével pedig jó kiegészítő lehet otthonod stílusához.

További információ: www.rbeuroinfo.com

Biztonsági figyelmeztetés:

Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.

Air Wick XXL illatgyertya - Vaníliavirág.

Összetevők: 2-methyl-3-(p-isopropylphenyl)propionaldehyde komponenseket tartalmaz.

Allergiás reakciót válthat ki. www.rbeuroinfo.com Gyermekektől elzárva tartandó. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét.

LENYELÉS ESETÉN: azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. Biztonságos használathoz lásd az ikonokat az üveg hátulján.

TARTSA TÁVOL IDEGEN TÁRGYAKTÓL (pl.: gyufáktól). Ne adjon hozzá illóolajat. Ne engedje a kanócot 1 cm-nél rövidebbre égni, hogy elkerülje a füstölést. Soha ne hagyja őrizetlenül az égő gyertyát, ne helyezze gyúlékony anyagok közelébe vagy ne hagyja égni több mint 4 órán keresztül. Oltsa el a gyertyát mielőtt kevesebb mint 1 cm viasz maradna és soha ne égesse le teljesen a gyertyát.

FIGYELMEZTETÉSEK. Helyezze sík, hőálló felületre, távol a szennyeződésektől. A gyertyát függőleges pozícióban tárolja. Ne használja forró felületeken pl.: TV. Ne mozgassa vagy csúsztassa miközben ég vagy amíg a viasz meg nem szilárdult. Ne érjen a láng az üveg falához. Az üveg meleg lehet miután használta a gyertyát. Ne használja ha a gyertya sérült. A gyertyát óvatosan fújja el. NE Hasznosítsa újra miután kiürült. Az illatokra érzékeny vásárlók használják kellő körültekintéssel. A légfrissítők nem helyettesítik a megfelelő higiéniás gyakorlatot.

Tárolás:

Eredeti, ép, bontatlan csomagolásban, száraz, hűvös, jól szellőztetett helyen, közvetlen napfénytől védve, élelmiszerektől elkülönítve tárolja. Minőségét megőrzi:  lásd a csomagoláson (nap/hónap/év).

4631

Adatlap

Márka
Air Wick
Termék Fajta
Illatosító
Illat
Vanília
Virág
Alapanyag, Termékjellemző, Hatóanyag:
Illatgyertya
Kiszerelés - Csomagolási Egység (ml)
200,1 - 350 ml

Megadott referenciák

ean13
5997321759173
Értékelések
0.00
verified
0 értékelés
0 igazolt vásárlás után
thumb_up_alt
0%
pozitív értékelés
Még nincsenek értékelések.
Kérdések
0 kérdés
0 megválaszolva
Jelentkezz be kérdés feltételéhez
Még nincsenek kérdések.