1 ajánlat
Ajánlatok
Leírás
Értékelések
Kérdések
Leírás

San Pellegrino szénsavas gyümölcsitalok

A szénsavas gyümölcslevek története egy igazi olasz tradícióból ered. Nyaranta az olaszok kedvenc frissítő itala a frissen facsart narancslé cukorral és szénsavas ásványvízzel keverve. Ez az Aranciata. Minden egyes San Pellegrino gyümölcsital, az Aranciata, Limonata, Aranciata Rossa és Pompelmo az olasz citrusok páratlan ízét hordozza, tartósítószer nélkül. A termék különlegessége, hogy a piacon jellemző, hasonló termékekhez képest gyümölcstartalma jóval magasabb, 15-20 százalékos, ugyanakkor csökkentett cukortartalom és frissítő ízhatás jellemzi.

https://www.sanpellegrino.com/

Sanpellegrino Aranciata Rossa

Engedd át magad egy álomszép tájra, ahol a narancs áztatja a naplementét, húsuk zúzott bársony színű. A Sanpellegrino Aranciata Rossa a herceg teljesen természetes ünnepe a narancsok, a vérnarancs között.

Ez a 100%-ban természetes, prémium ital az olaszországi napon érlelt narancs és vérnarancs egyedülálló keverékéből készül. Minden doboz vagy palack megragadja a finom buborékokon áttörő narancs élénk, intenzív aromáját, egy rózsaszín árnyalatú italban, amely eredeti összetevőinek természetes levéből veszi színét.

A Sanpellegrino Aranciata Rossa egy közepes testű narancsital, melynek finom édessége kortyról kortyra megmarad, így teljes mértékben megízlelheti a minőségi olasz narancs és vérnarancs összetett ízét.

A finomított, frissítő Sanpellegrino Aranciata Rossa hidegen, 6-8°C-on a legjobban tálalható, kívánság szerint egy szelet narancs vagy rozmaringgal.

Könnyen tárolható, elegáns 33 cl-es dobozokban és elegáns 20 cl-es üvegpalackokban kapható, készen áll a mindennapi szökésre.

Összetevők:

SzénSavas ITAL 10% CONNCENTRÁTUMBÓL ÉS 5% VÉRNARANCALÉVEL SŰRÍTMÉNYBŐL

Víz, narancslé koncentrátumból (10%), cukor, vérnarancslé koncentrátumból (5%), szén-dioxid, citromlé koncentrátum, narancskivonat (0,1%), fekete sárgarépa koncentrátum, természetes aroma.

Tápérték:

Tápanyag-információ 100 ml-enként adagonként
Energia 161 kJ
38 kcal
530 kJ
125 kcal
Zsír
, amelyből telített zsírok
0,0 g
0,0 g
0,0 g
0,0 g
Szénhidrát
ebből az összes cukor
8,9 g
8,8 g
29,4 g
29,0 g
Rost 0,0 g 0,1 g
Fehérje 0,1 g 0,4 g
0,0 g 0,0 g

Tárolás

Minőségét megőrzi a palack nyakán jelzett időpontig (nap, hónap, év). Száraz, sötét és hűvös helyen tartandó. Felbontás után minőségét megőrzi hűtőszekrényben tárolva: 3 napig.

4836

Adatlap

Márka
San Pellegrino
Ital Fajta
Szénsavas
Íz
Narancs
Forma
Fém doboz
Származási hely
Olaszország
Kiszerelés - Csomagolási Egység (ml)
200,1 - 350 ml
Értékelések
0.00
verified
0 értékelés
0 igazolt vásárlás után
thumb_up_alt
0%
pozitív értékelés
Még nincsenek értékelések.
Kérdések
0 kérdés
0 megválaszolva
Jelentkezz be kérdés feltételéhez
Még nincsenek kérdések.