1 ajánlat
Ajánlatok
Leírás
Értékelések
Kérdések
Leírás

San Pellegrino szénsavas gyümölcsitalok

A szénsavas gyümölcslevek története egy igazi olasz tradícióból ered. Nyaranta az olaszok kedvenc frissítő itala a frissen facsart narancslé cukorral és szénsavas ásványvízzel keverve. Ez az Aranciata. Minden egyes San Pellegrino gyümölcsital, az Aranciata, Limonata, Aranciata Rossa és Pompelmo az olasz citrusok páratlan ízét hordozza, tartósítószer nélkül. A termék különlegessége, hogy a piacon jellemző, hasonló termékekhez képest gyümölcstartalma jóval magasabb, 15-20 százalékos, ugyanakkor csökkentett cukortartalom és frissítő ízhatás jellemzi.

https://www.sanpellegrino.com/

Sanpellegrino Pompelmo

A Sanpellegrino Pompelmo az autentikus, teljesen természetes olaszországi grapefruit ital, amely a Földközi-tenger citrusültetvényeiből származó gyönyörű, napérlelt grapefruitból készül. 100%-ban természetes összetevői lendülettel hatnak, hogy átalakítsák a mindennapi pillanatokat.

Az olasz kreativitás és a kézművesség egyesül ebben az egyedülálló, szomjoltó grapefruit italban. Nyugtató sárga színű, mint a kora reggeli ragyogás a citrusfák végtelen sorain, a lédús grapefruit friss illatával nyit, drámai ízélmény előjátékaként.

Egy korty teljes ízprofilt tár fel, amelyet a finom buborékok kellemes pezsgése visz át, és az édes és a keserű tökéletes egyensúlyát mutatja be. A 100%-ban természetes facsart grapefruit ízletes jegyei végigjárják az egész szájpadlást, olyan lágysággal, amelyet soha nem felejtesz el.

A Sanpellegrino Pompelmot a legjobb hidegen, 6-8°C-on tálalni. Díszítsd egy szelet friss grapefruittal vagy mentával az elegáns érintés érdekében.

Könnyen tárolható, elegáns 33 cl-es dobozokban és elegáns 20 cl-es üvegpalackokban kapható, hogy bármilyen alkalomra vagy partira vigye, egy vagy több személy számára.

Összetevők:

SzénSavas ITAL

11% GRAPFRRUIT LÉVEL SŰRÍTMÉNYBŐL

Víz, grapefruitlé koncentrátumból (11%), cukor, citromlé koncentrátum, grapefruit kivonat (0,8%), szén-dioxid, természetes aroma.

Tápérték:

Tápanyag-információ 100 ml-enként adagonként
Energia 169 kJ
49 kcal
559 kJ
131 kcal
Zsír
, amelyből telített zsírok
0,0 g
0,0 g
0,1 g
0,0 g
Szénhidrát
ebből az összes cukor
9,5 g
9,1 g
31,3 g
30,1 g
Rost 0,0 g 0,1 g
Fehérje 0,1 g 0,3 g
0,0 g 0,0 g

Tárolás

Minőségét megőrzi a palack nyakán jelzett időpontig (nap, hónap, év). Száraz, sötét és hűvös helyen tartandó. Felbontás után minőségét megőrzi hűtőszekrényben tárolva: 3 napig.

4843

Adatlap

Márka
San Pellegrino
Ital Fajta
Szénsavas
Íz
Grapefruit
Forma
Fém doboz
Származási hely
Olaszország
Kiszerelés - Csomagolási Egység (ml)
200,1 - 350 ml

Megadott referenciák

ean13
8002270316883
Értékelések
0.00
verified
0 értékelés
0 igazolt vásárlás után
thumb_up_alt
0%
pozitív értékelés
Még nincsenek értékelések.
Kérdések
0 kérdés
0 megválaszolva
Jelentkezz be kérdés feltételéhez
Még nincsenek kérdések.