1 ajánlat
Ajánlatok
Leírás
Értékelések
Kérdések
Leírás

Súrolókrém

Termék jellemzők:
• extra erősség és hatékonyság
• 100%-os kosz eltávolítás
• 100% ragyogás
• hármas hatás a tisztaságért
• friss illatot áraszt
• a legmakacsabb szennyeződések ellen

Márka bemutatás:
A Cif termékcsalád története Magyarországon a folyékony súrolószerek bevezetésével kezdődött több, mint 20 évvel ezelőtt. A hatékony, de a felülethez gyengéd súrolószer hamar meghódította, és hosszú évek óta vezeti a súrolópiacot. A Cif súrolókrémek nagy előnye, hogy a por állagú súrolókkal szemben kíméletesek a felületekhez és a nehezen eltávolítható szennyeződésekkel is könnyedén elbánnak. A súrolókrémet az évek alatt folyamatosan fejlesztettük, így hatása még erősebb lett. A súrolókrémek ereje ma már kényelmesen használható spray és törlőkendő formátumban is megtalálható.

Termék bemutatás:
A Cif Max Power Spring Fresh Súrolókrém a hozzáadott fehérítő összetevőnek köszönhetően a már ismert Cif ragyogás mellett gyorsan nyújt alapos tisztaságot. Áthatol a legmakacsabb szennyeződéseken, mint az odaégett zsírfoltok és ételmaradékok, fürdőszobai vízkőnyomok és foltok. A kiváló tisztítás mellett kellemesen friss illatot áraszt. Ha extra erősségre és hatékonyságra vágyik válassza a Cif Max Power termékeket.

Edukáció:
Extra erővel a tisztaságért

Hogyan használd?
A Cif súrolókrémet nedves ruha vagy szivacs segítségével vigye fel a tisztítandó felületre, majd egyneműen törölje át és öblítse le. Használat előtt minden esetben figyelmesen olvassa el a termék címkéjén feltüntetett használati utasítást.

A tökéletes tisztaságért és a kényelmes takarításért próbálja ki a Cif Power & Shine Pink Lily Törlőkendőt, kültéri felületek tisztításához pedig próbálja ki a Cif Outdoor SúrolókrémetElkészítés és felhasználásA Cif súrolókrémet nedves ruha vagy szivacs segítségével vigye fel a tisztítandó felületre, majd egyneműen törölje át és öblítse le. Használat előtt minden esetben figyelmesen olvassa el a termék címkéjén feltüntetett használati utasítást.

Összetevők

<5% anionos felületaktív anyagok, Klór alapú fehérítőszer, Nem ionos felületaktív anyagok, Szappan, Illatanyag

Biztonsági figyelmeztetés

Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. Figyelmeztetések: Ne használja linóleumon, bőrön és textilen, kerülje a hosszantartó érintkezést festett fával és alumíniummal. Kényes felületek és anyagok, új/szokatlan használat, festett felületek és alumínium esetén először próbálja ki egy nem látható részen, azonnal öblítse le használat után és kerülje az erős súrolást. Cif Max Power Spring Fresh súrolókrém Súlyos szemkárosodást okoz. Bőrirritáló hatású. Tartalmaz: Sodium laureth sulfate-ot, nátrium-hipokloritot, nátrium-hidroxidot. Figyelem! Tilos már termékekkel együtt használni. Veszélyes gázok (klór) szabadulhat fel. Gyermekektől elzárva tartandó. Szemvédő/arcvédő használata kötelező. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő vízzel. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Óvatos öblítés vízzel több percen keresztül. Adott esetben kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Rosszullét esetén forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. Bőrirritáció esetén: Orvosi ellátást kell kérni.

Tárolás:

Száraz, fénytől védett helyen tárolandó.
Minőségét megőrzi (hó/év): lásd a csomagoláson.

4402

Adatlap

Márka
Cif
Termék Fajta
Súrolókrém
Illat
Friss
Forma
Műanyag Palack
Származási hely
Európai Unió
Kiszerelés - Csomagolási Egység (ml)
350,1 - 500 ml

Megadott referenciák

ean13
8710447430552
Értékelések
0.00
verified
0 értékelés
0 igazolt vásárlás után
thumb_up_alt
0%
pozitív értékelés
Még nincsenek értékelések.
Kérdések
0 kérdés
0 megválaszolva
Jelentkezz be kérdés feltételéhez
Még nincsenek kérdések.