1 ajánlat
Ajánlatok
Leírás
Értékelések
Kérdések
Leírás

Termék jellemzők:
• A testápolót a japán nők szépségrituáléi inspirálták
• Friss illatú, matcha zöld tea és japán cseresznyevirág kivonatot tartalmaz
• Azonnal táplál és hidratál a ragyogó bőrért
• Élénk illata felébreszti az érzékeket
• Minden bőrtípusra alkalmazható
• Bőrgyógyászatilag tesztelt
Fordítsd az álmosan induló reggeleket energikussá. Ebben segít a Dove Awakening Ritual testápoló, melyet a japán nők szépségrituáléi inspiráltak, segít felébreszteni bőrödet és érzékeidet.

A hidratáló tulajdonságairól ismert matcha-t nem csak a japán tea ceremóniák során használják már több tízezer éve - a szépségipar is kedveli ezt az összetevőt. A matcha zöld teát tartalmazó, friss illatú és tápláló formulájú Awakening Ritual testápoló segít puhává, ragyogóvá és gyönyörűvé varázsolni bőröd. Az azonnali hidratálás érdekében csak masszírozd be a bőrödbe - és az élénk illata segít, hogy energikus légy.

Használati útmutató:
A legjobb eredmény elérése érdekében használd ez a testápolót a napi bőrápolási rutinod részeként. Finoman masszírozz bőséges mennyiséget a bőrödbe, különös figyelmet szentelve a könnyen kiszáradó területekre (általában a térd és a könyök környéke).

Összetevők

Aqua, Glycerin, Dimethicone, Stearic acid, Caprylic/capric triglyceride, Glycol stearate, PEG-100 stearate, Acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, Camellia sinensis leaf extract, Caprylyl glycol, Carbomer, Cetyl alcohol, Citric acid, Disodium EDTA, Glyceryl stearate, Helianthus annuus seed oil, Lactic acid, Parfum, Petrolatum, Phenoxyethanol, Prunus serrulata flower extract, Sodium citrate, Stearamide AMP, Triethanolamine, Xanthan gum, Benzyl alcohol, Benzyl benzoate, Benzyl salicylate, Coumarin, Geraniol, Limonene, Linalool, CI 77891

Biztonsági információk

 Irritált vagy sérült bőrön ne alkalmazza. Kiütés vagy irritáció esetén ne használja tovább. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C hőmérsékletet meghaladó hő. Gyermekektől elzárva tartandó.

Tárolás:

 Napfénytől védendő. Nem érheti 50 °Chőmérsékletet meghaladó hő.

3750

Adatlap

Márka
Dove
Illat
Cseresznye
Virág
Zöld Tea
Forma
Műanyag Palack
Alapanyag, Termékjellemző, Hatóanyag:
Hidratáló
Kiszerelés - Csomagolási Egység (ml)
200,1 - 350 ml

Megadott referenciák

ean13
8710447495674
Értékelések
0.00
verified
0 értékelés
0 igazolt vásárlás után
thumb_up_alt
0%
pozitív értékelés
Még nincsenek értékelések.
Kérdések
0 kérdés
0 megválaszolva
Jelentkezz be kérdés feltételéhez
Még nincsenek kérdések.