1 ajánlat
Ajánlatok
Leírás
Értékelések
Kérdések
Leírás

DREHER

Mi a Drehernél abban hiszünk, hogy félig semmit nem érdemes csinálni. Ezzel a szemlélettel készítjük söreinket is: több, mint 150 éves múlttal és tradícióval a hátunk mögött, valamint szívvel-lélekkel dolgozó, a tudásuk legjavát beleadó szakemberekkel.

A Dreher ma Magyarországon az egyik legnépszerűbb márka a minőségi sörök között. A tisztán árpamalátából, gondosan válogatott komlókból és kristálytiszta vízből készülő, karakteres ízvilágú márka minden tagja egyedülálló élményt kínál fogyasztóinak.

Dreher Antal, a Sörkirály a XIX. század közepén alkotta meg nagyszerű söreinek receptúráit, melyek világszerte meghódították a különleges sörök kedvelőit. Az ő szigorú előírásait követve kezdtek újra Dreher sört főzni Kőbányán az 1980-as évek végén.

A Dreher már a kezdetektől számos nemzetközi vásáron és kiállításon sikert aratott, többek között aranyérmet szerzett az 1900-as Párizsi Világkiállításon is. A termékcsalád tagjai nemzetközi sörversenyeken rendszeresen rangos elismerést szereztek.

Dreher Gold:
A Dreher receptje a hagyományos sörfőzés értékeit követi. A kukoricát elhagyva a Dreher Gold csak három klasszikus összetevőt tartalmaz: árpamaláta, kristálytiszta víz és kétféle komló. Ez adja a sör kellemesen kesernyés, karakteres ízét, aranyló színét és fehér habkoronáját. Mert a Drehernél mi hiszünk abban, hogy a klasszikus értékek mentén is lehet izgalmasat alkotni.

Dreher IPA:

Az IPA egy felsőerjesztésű ale típusú sör – a stílus eredetileg Angliából származik. A szűrt Dreher IPA karakteres ízével, hatféle komlójával és arany színével egészen különleges élményt nyújt – hiszen félig semmit nem érdemes csinálni.

Dreher Bitter Lager:
Szereted a láger sört, de valami keserűbb ízre vágysz? A Dreher Bitter Lager egy igazi klasszikus láger sör intenzív, keserű ízzel. A sörbe háromféle komló kerül, mely kiegyensúlyozott ízvilágot okoz, így a karakteresebb, keserű íz sem tolakodó.

Dreher Bak:
Tartalmas élményekre vágysz? Fedezd fel ezt az intenzív ízű sört, melyet karamell malátával főztünk Neked! A Dreher Bak a Dreher Sörgyárak saját recept alapján készülő, 7,3% alkoholtartalmú barna söre, melynek testességét a malátára és karamellre emlékeztető íze adja. Karakteres keserűje harmonizál édes ízével, melyet a komlóillat tesz egésszé. Színe mélybarna, habja krémszerű.

Dreher Hidegkomlós:
A Dreher sörökre jellemző, kellemesen karakteres ízt a hidegkomlózás során hozzáadott Citra komlóval gazdagítottuk, így született meg a Dreher Hidegkomlós. Illatában és ízében egyértelműen dominál az aromakomló, amely nyers komlóra és zöld növényekre emlékeztet. Enyhén gyantás, citrusos, így frissítő hatást kölcsönöz a sörnek.

Dreher Meggy:
Egy karakteres lager sör és meggyes íz ellenállhatatlan párosítása. Ideális választás mindazoknak, akik bolondulnak a gyümölcsös ízű különlegességekért és még több izgalomra vágynak a mindennapokban.

Dreher Áfonya:
Karakteres lager sörünket az áfonya jellegzetesen fanyar ízvilága és a kétféle hozzáadott komló teszi annyira izgalmassá. Azoknak ajánljuk, akik mindig új élményeket keresnek, és rajonganak a kellemesen gyümölcsös ízű sörkülönlegességekért.

Tápérték 100 ml termékben

Termék Energiatartalom Összes zsír Ebből telített savak Szénhidrát Ebből cukrok Fehérje
GOLD 170kJ/41kcal* 0,0g 0,0g 2,8g 0,5g 0,6g 0,0g
IPA 196kJ/47kcal* 0,0g 0,0g 3,7g <0,5g 0,5g 0,0g
BAK 272kJ/65kcal* 0,0g 0,0g 5,6g 1,3g 1,0g 0,0g
HIDEGKOMLÓS 155kJ/37kcal* 0,0g 0,0g 2,5g 0,5g 0,5g 0,0g
SZILAJ MEGGY 228kJ/55kcal* 0,0g 0,0g 7,6g 4,9g 0,4g <0,01g
BITTER LAGER 170kJ/41kcal* 0,0g 0,0g 2,8g 0,5g 0,6g 0,0g

*Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal)

6240

Adatlap

Márka
Dreher
Íz
Citrom

Megadott referenciák

ean13
5998817312094
Értékelések
0.00
verified
0 értékelés
0 igazolt vásárlás után
thumb_up_alt
0%
pozitív értékelés
Még nincsenek értékelések.
Kérdések
0 kérdés
0 megválaszolva
Jelentkezz be kérdés feltételéhez
Még nincsenek kérdések.