1 ajánlat
Ajánlatok
Leírás
Értékelések
Kérdések
Leírás

DERMAFLORA COCONUT OIL ROLL-ON – 50 ML

A Dermaflora Natural Cosmetics 0% Coconut oil roll-on kellemes kókuszos illatot biztosít egész napon át. A kókuszolaj magas laurinsav tartalma baktérium-, vírus- és gombaellenes hatásokkal bír. A természetes anyagoknak köszönhetően nem okoz irritációt és nem hagy foltot a ruhán. Természetes védelem a kellemetlen szagok ellen egész napon át. Nem tartalmaz alumíniumot, allergént, parabént és alkoholt.

ELŐNYÖK

Aktív hatóanyagok jellemzői:

A kókuszolaj hatékonyan hidratálja a bőrt, magas laurinsav tartalma révén baktérium-, vírus- és gombaellenes hatásokkal bír, UV-szűrő tulajdonsága erősíti a hámréteg napsugarak elleni védelmét, magas antioxidáns tartalma fokozza a  sejtek megújulását, elősegítve ezzel a bőr fiatalon tartását.
A termékben található koncentrált Aloe vera kivonat gyulladáscsökkentő és nyugtatja a bőrt.
A glycerin vízmegtartó tulajdonságával megóvja a kezelt bőrfelületet a kiszáradástól.
A tocopheryl acetate, E-vitamin származék és a tocopherol, E-vitamin hatású antioxidáns tartalmukkal kiválóan táplálják a hámréteget, fiatalon tartják azt. Segítik a bőr védőrétegének fenntartását.
A bisabolol bőrnyugtató, fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő, erősíti a bőr antioxidáns védelmét.

CÉLCSOPORT

Az kókusz olajjal ellátott termékeinket azoknak a nőknek ajánljuk, akik az egzotikus, édes illatokat keresik.

Kifejezetten javasoljuk a tinédzser korban lévő lányoknak, akik első dezodoráló terméküket keresik, hiszen az ő testük még nem érintkezett mesterséges, káros anyaggal. (pl. alumíniumsó).

HOGYAN HASZNÁLD?

A Dermaflora 0% kókusz olajas roll-on-t használata után mindenképpen hagyd megszáradni, ezzel garantálva a foltmentességet!

Ha közvetlenül szőrtelenítés után használod sem okoz irritációt, nyugtatja a sérült, irritált bőrfelületet.

Azok, akik új felhasználók és korábban hosszú ideig alumíniumsót tartalmazó dezodoráló termékeket használtak, tapasztalhatják azt, hogy a termék nem elég “hatékony”. Ez az információ azonban téves.  A szervezetünkből idő, míg távoznak a káros anyagok, így a kezdeti időszakban a tisztulás folyamata okozhat “kellemetlenséget”, amit sokan negatívumként élnek meg. Adjunk időt az átállásnak, hiszen a teljes tisztuláshoz idő kell.

ÖSSZETEVŐK

Tömeg 0,081 kg
Kiszerelés

50 ml

EAN

5997001719718

Összetétel

Aqua, Propylene Glycol, Propanediol, Glycerin, Triethyl citrate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Methyl Glucose Sesquistearate, Sorbitan Oleate, Cocos Nucifera Oil, Ethylhexylglycerin, Parfum, Polyglyceryl-3 Caprylate, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Bisabolol, Caprylyl Glycol, Zinc Ricinoleate, Glycereth-7 Caprylate/Caprate, Tetrahydroxypropyl Ethylenediamine, Laureth-3, 1,2-Hexanediol, Hydroxyacetophenone, Propanediol , Octenidine HCL, Hydroxyethylcellulose, 2-Methyl 5-Cyclohexylpentanol, Phenylpropanol, Citric Acid.

MALEN KFT
3739

Adatlap

Márka
Dermaflora
Illat
Kókusz
Forma
Golyós deo
Alapanyag, Termékjellemző, Hatóanyag:
Kókusz olaj
Speciális Jellemzők (...mentes)
Alkoholmentes
Allergén anyag mentes
Alumínium mentes
Kiszerelés - Csomagolási Egység (ml)
20,1 - 50 ml

Megadott referenciák

ean13
5997001719718
Értékelések
0.00
verified
0 értékelés
0 igazolt vásárlás után
thumb_up_alt
0%
pozitív értékelés
Még nincsenek értékelések.
Kérdések
0 kérdés
0 megválaszolva
Jelentkezz be kérdés feltételéhez
Még nincsenek kérdések.