1 ajánlat
Ajánlatok
Leírás
Értékelések
Kérdések
Leírás

Az Ambi Pur légfrissítő Odourclear technológiája révén megszünteti a szagokat, és kellemesen friss illatot hagy maga után, Teremtsen hívogató környezetet ezzel a krémes vaníliaillattal, Nem elfedi, hanem ténylegesen megszünteti a makacsul beivódott szagokat, és kellemesen friss illatot hagy maga után, Lenyűgöző, kellemesen friss illatanyagok, Nem gyúlékony, 100%-ban természetes hajtógáz, Magas minőségű illatanyagok széles választéka

Az Ambi Pur légfrissítő Odourclear technológiája révén megszünteti a makacsul beivódott szagokat, és kellemesen friss illatot hagy maga után. Teremtsen hívogató környezetet ezzel a krémes vaníliaillattal. A magával ragadó fűszerek és virágok gyengéd aromája az álmok földjére repíti. A gyümölcsös fejillat fokozza a frissességet és megkoronázza az illatot, miközben felejthetetlenül fényűző élményt nyújt. Míg más légfrissítők csupán elfedik a szagokat az illatukkal, az Ambi Pur ténylegesen megszünteti ezeket, így Önt és vendégeit mindig finom illat fogadja. Továbbá a legtöbb légfrissítő veszélyes gázokat tartalmaz, míg az Ambi Pur 100%-ban természetes nitrogén-hajtógázt tartalmaz. Az Ambi Pur légfrissítő friss levegőként söpri ki a makacsul beivódott szagokat is, és kellemesen friss illatot hagy maga után, hogy otthona friss és üde érzetet keltsen, nap mint nap.

Tartsa a flakont állított helyzetben, húzza hátra a kioldókart, és lendületes mozdulatokkal permetezze a levegőbe!

Összetevők

Benzisothiazolinone, Hexyl Cinnamal

Tárolás

Tárolja száraz, hűvös, napfénytől, sugárzó hőtől védett helyen.  Minőségét megőrzi: (ld. a csomagoláson) 

Biztonsági figyelmeztetés:

Az illatokra érzékeny vásárlók használják kellő elővigyázatossággal a terméket. A légfrissítők használata nem helyettesíti a megfelelő higiéniát. Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Gyermekektől elzárva tartandó. Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembe jutást. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: kérjük használja a lakóhelyén működő hulladékgyűjtési rendszert. Használja a használati útmutatónak megfelelően. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C hőmérsékletet meghaladó hő. A töltet tömegének 5%-a tűzveszélyes.


Ne nyelje le. Ha a terméket véletlenül lenyelné, sürgősen forduljon orvoshoz

4645

Adatlap

Márka
Ambi Pur
Illat
Vanília
Forma
Spray
Alapanyag, Termékjellemző, Hatóanyag:
Illatosító
Származási hely
Lengyelország
Kiszerelés - Csomagolási Egység (ml)
200,1 - 350 ml

Megadott referenciák

ean13
5410076877027
Értékelések
0.00
verified
0 értékelés
0 igazolt vásárlás után
thumb_up_alt
0%
pozitív értékelés
Még nincsenek értékelések.
Kérdések
0 kérdés
0 megválaszolva
Jelentkezz be kérdés feltételéhez
Még nincsenek kérdések.