1 ajánlat
Ajánlatok
Leírás
Értékelések
Kérdések
Leírás

Az Old Spice Krakengard frissítő illata felkelti a háborgó tömegek, a gyönyörű nők és a vérszomjas cápák figyelmét. Az Old Spice deo spray kiemeli férfias vonzerődet. Dezodor olyan férfiaknak, akik ismerik a kellemes illat titkát, és mindig magabiztosan lépnek fel. Az Old Spice az illatok széles választékát kínálja a mozgalmas, csöppet sem szokványos életet élő férfiaknak. Nincs többé kellemetlen hónaljszag! Válaszd a felrázó és frissítő, jellegzetesen férfias illatot! Az óceánok királyának.

Összetevők

Alcohol Denat., Butane, Isobutane, Propane, Parfum, Methyl Cyclodextrin, Aqua, Linalool, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Coumarin, Benzyl Salicylate, Citral

Biztonsági információk

Veszély

Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Kerülni kell a szembejutást. Ha szembe jut, bő vízzel azonnal ki kell mosni. Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. GYERMEKEKTŐL ELZÁRVA TARTANDÓ. Ne használja sérült vagy irritált bőrön. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Bőrkiütés jelentkezésekor ne használja tovább a terméket. Rendkívül tűzveszélyes aeroszol. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Használja a használati utasításnak megfelelően. Napfénytől védendő. Nem érheti 50 °C/122 °F hőmérsékletet meghaladó hő. Kizárólag jól szellőző helyiségben használható. A keletkező gázt nem szabad belélegezni.

3852

Adatlap

Márka
Old Spice
Termék Fajta
Izzadásgátló
Illat
Friss
Óceán-fresh
Forma
Deospray
Származási hely
Nagy-Britannia
Kiszerelés - Csomagolási Egység (ml)
100,1 - 200 ml

Megadott referenciák

ean13
8001841834214
Értékelések
0.00
verified
0 értékelés
0 igazolt vásárlás után
thumb_up_alt
0%
pozitív értékelés
Még nincsenek értékelések.
Kérdések
0 kérdés
0 megválaszolva
Jelentkezz be kérdés feltételéhez
Még nincsenek kérdések.