1 ajánlat
Ajánlatok
Leírás
Értékelések
Kérdések
Leírás

5x hatékonyabb a sima porszívózásnál
Biztonsággal alkalmazható különböző színű és anyagú szőnyegeken és kárpitokon.
5x több koszt távolít el*
Minimalizálja a kellemetlen szagokat
Extra puha
Extra friss
3-szor több állati szőrt távolít el*
*a sima porszívózással összehasonlítvaElkészítés és felhasználásNyitás előtt jól rázza fel

Használati útmutató:
1. Szórja e felületre!
Használat előtt porszívózza ki a szőnyeget. Felbontás előtt jól rázza fel a tasakot, hogy a termék eloszlása a lehető legjobb legyen a felületen. Fordítsa meg a zacskót és teljesen tépje le mindkét zárócsíkot a csomagolás aljáról. A fogantyúnál tartva rázogassa és oszlassa el a port a szőnyegen. Víz hozzáadása nem szükséges.
2. Kefével dolgozza el!
Kefével dolgozza a port a szőnyegbe, majd hagyja hatni, amíg a szőnyeg teljesen megszárad (kb. 20 perc). A száradás és a porszívózás alatt szellőztesse a szobát. Száradás alatt ráléphet a szőnyegre.
3. Porszívózza fel!
A megszáradt port alaposan porszívózza fel. Ellenőrizze, hogy szükséges-e cserélni vagy üríteni a porszívó porzsákját, mivel gyorsan megtelhet. Használat után zárja le a tasak csomagolását a visszazáró ragasztószalag segítségével. Néhány esetben találhat halvány foltokat porszívózás után. Ebben az esetben a foltmaradvány megkötötte a port. Javasoljuk, hogy ezeket a maradványokat egy puha kefével távolítsa el, majd porszívózzon fel utána. Ne használjon vizet a folt eltávolításához.

Használati tanácsok:
- Végezzen próbatisztítást a szőnyeg egy kevésbé látható felületén a színtartósság miatt.
- Folyékony vagy félszáraz anyagok (pl vaj, ketchup) kiömlése esetén óvatosan távolítsa el a felgyülemlett szennyeződést és előkezelje a foltot Vanish Oxi Action szőnyeg- és kárpittisztító spray-vel.
- Ellenőrizze, hogy a porszívója a gyártó által előírt használati utasításnak megfelelően működik-e.
- Győződjön meg a porzsák szakszerű rögzítéséről és arról, hogy nincs megtelve.
- Cserélje rendszeresen a porszívó porzsákját.
- Ellenőrizze a szűrőket és állapotukat.
- Szellőztessen a termék száradása és felporszívózása közben.
- Ráléphet a szőnyegre száradás alatt is. Nem szükséges víz hozzáadása a használat során, semmilyen esetben ne használjon vizet.
- Amennyiben zsák nélküli porszívót használ, ürítse ki a porszívó tartályát és tisztítsa a szűrőit mielőtt felporszívózza a port. Rendszeresen ürítse ki a porszívó tartályát.
- Központi porszívók esetén a gyártók által feltüntetett utasítások alapján járjon el.
- Használat után zárja vissza a zacskót.
X Ne használja: Vízfilteres porszívókkal, víz extrakciós vagy mosószeres készülékekkel vagy bármilyen vizes tisztítást alkalmazó készülékkel.
- Ritka esetben halvány foltok maradhatnak a szőnyegen. Egy puha kefe segítségével távolítsa el a megmaradt port és porszívózza fel újra.

Összetevők

Összetétel (www.rbeuroinfo.com):, 5%-nál kevesebb oxigénalapú fehérítőszereket, anionos felületaktív anyagokat, illatszereket tartalmaz

Biztonsági figyelmeztetés:

Lenyelve ártalmas.Súlyos égési sérülést és szemkárosodást okoz.Súlyos szemkárosodást okozBelélegezve ártalmasLégúti irritációt okozhatÁrtalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okozTüzet vagy robbanást okozhat; erősen oxidáló hatású.

Vanish Oxi Action szőnyegtisztító por. Használat előtt olvassa el a címkét. Gyermekektől elzárva tartandó. Gyermekektől és háziállatoktól távol tartandó. Szembe ne jusson. Amennyiben a termék véletlenül szembe jutna, mossa ki bő vízzel. Ne nyelje le. Ha a terméket véletlenül lenyelné, sürgősen forduljon orvoshoz. Kerülje a bőrrel és a szemmel való érintkezést. Kerülje a por belégzését használat közben és porszívózáskor. Használat után alaposan szellőztesse ki a helyiséget. A keletkező permetet nem szabad belélegezni. A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni. Orvos tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Az eredeti csomagolásban tárolandó.

Tárolás:

Eredeti, ép, bontatlan csomagolásban, száraz, hűvös, jól szellőztetett helyen, közvetlen napfénytől védve, élelmiszerektől elkülönítve tárolja. Minőségét megőrzi: gyártástól számított 2 évig. Gyártási idő: lásd a csomagoláson (nap/hónap/év).

4607

Adatlap

Márka
Vanish
Termék Fajta
Szőnyegtisztító
Forma
Por
Zacskós
Alapanyag, Termékjellemző, Hatóanyag:
Tisztító
Származási hely
Európai Unió
Kiszerelés - Csomagolási Egység (ml)
500 -750 ml

Megadott referenciák

ean13
5997321745343
Értékelések
0.00
verified
0 értékelés
0 igazolt vásárlás után
thumb_up_alt
0%
pozitív értékelés
Még nincsenek értékelések.
Kérdések
0 kérdés
0 megválaszolva
Jelentkezz be kérdés feltételéhez
Még nincsenek kérdések.