1 ajánlat
Ajánlatok
Leírás
Értékelések
Kérdések
Leírás

• Férfias törődést nyújt a bőrödnek
• Védelem 48 órán át
• Bőrgyógyászatilag tesztelt
• ¼ hidratáló technológia, segít megelőzni az irritáció kialakulását
• Élénkítő illat
• Frissességet biztosít

Mi a legfontosabb termék, amit használsz? Sokak számára a válasz a hatékony izzadásgátló - olyan, ami férfias törődést nyújt a bőrödnek.
A Dove Men+Care nagyszerű izzadásgátló termékei nem csak az izzadás ellen védenek, hanem ápolják a bőrt is. Bármelyiket választod közülük, a Dove Men+Care ötvözi az ¼ hidratáló technológiát a hatékony izzadásgátló összetevővel, így segít megelőzni az irritáció kialakulását és kellemes érzést nyújt. Akár a golyós izzadásgátlókat kedveled, akár az aeroszolokat, akár a stifteket, a Dove Men+Care azt nyújtja, amire szükséged van: segít, hogy száraz és friss maradj egész nap.

Érezd a hosszan tartó frissességet egy olyan friss illatú férfi izzadásgátlóval, mint a Dove Men + Care Cool Fresh férfi izzadásgátló stift! Akár 48 órán át véd az izzadás és a testszag ellen, finom illatot hagyva maga után, így egész nap nagyszerű illatod lehet.

Az ideális férfi izzadásgátló hatékony védelmet nyújt az izzadás ellen, miközben gyengéd a bőrhöz. Ezért ötvöztük a Dove Men+Care Cool Fresh férfi izzadásgátló stiftben a kellemetlen szagok és nedvesség elleni védelmet az ¼ hidratáló technológiával, amely segít védeni a bőrirritáció ellen. Kíméletlen az izzadással, de gyengéd a bőrhöz.

A Dove Men+Care Clean Comfort férfi izzadásgátló stift hatékony izzadásgátló védelmet nyújt, tiszta, frissességet kölcsönző illattal.

Csak külső használatra!

Emeld a karodat a fejed fölé, majd vigyél fel egy vékony réteget a bőrödre, ügyelve arra, hogy mindenhova kerüljön.

Összetevők

Cyclopentasiloxane, Aluminium zirconium tetrachlorohydrex GLY, Stearyl alcohol, C12-15 alkyl benzoate, PPG-14 butyl ether, Hydrogenated castor oil, PEG-8, Parfum, Dimethicone, Silica, Polyethylene, Helianthus annuus seed oil, Steareth-100, BHT, Benzyl alcohol, Benzyl benzoate, Benzyl salicylate, Citronellol, Coumarin, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool

Biztonsági információk

Izzadásgátló stift. Irritált vagy sérült bőrön ne alkalmazza. Kiütés vagy irritáció esetén ne használja tovább. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C hőmérsékletet meghaladó hő. Gyermekektől elzárva tartandó.

Tárolás:

Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól, és más gyújtóforrástól távol tartandó. Napfénytől védendő. Nem érheti 50 °Chőmérsékletet meghaladó hő.

3749

Adatlap

Márka
Dove
Termék Fajta
Izzadásgátló
Stift
Illat
Friss
Forma
Műanyag Doboz
Stift
Kiszerelés - Csomagolási Egység (ml)
20,1 - 50 ml

Megadott referenciák

ean13
96125595
Értékelések
0.00
verified
0 értékelés
0 igazolt vásárlás után
thumb_up_alt
0%
pozitív értékelés
Még nincsenek értékelések.
Kérdések
0 kérdés
0 megválaszolva
Jelentkezz be kérdés feltételéhez
Még nincsenek kérdések.