1 ajánlat
Ajánlatok
Leírás
Értékelések
Kérdések
Leírás

Szerintünk a tisztálkodás lehetőséget ad arra, hogy szánj néhány percet önmagadra. Ezért fejlesztettük ki a Dove Pampering krémszappant shea vajjal és finom vanília illattal. Ez egy olyan kényeztető krémszappan, amely a shea vaj és az édes vanília pihentető illata mellett gyengéd tisztító összetevőket és ¼ rész hidratálókrémet is tartalmaz.
Tudtad? A shea vaj jótékony hatásai a bőrre már évek óta ismertek: magas koncentrációban tartalmaz vitaminokat és zsírsavakat, így kitűnő hidratáló hatású. A Dove Pampering krémszappan shea vajjal és finom vanília illattal egy tápláló vajat tartalmazó gazdag formula, amely tisztálkodás közben mélyen hidratálva* táplálja a bőrt, így segít selymesen sima és puha érzést kölcsönözni bőrünknek. A shea vaj és vanília lágy illata pedig a krémszappan használata közben valódi nyugalmat és kényeztetést biztosít.
*A bőr szarurétegében

www.dove.com

Összetevők

Sodium Lauroyl Isethionate, Stearic Acid, Lauric Acid, Sodium Palmate, Aqua, Sodium Isethionate, Sodium Stearate, Cocamidopropyl Betaine, Parfum, Sodium Palm Kernelate, Butyrospermum Parkii Butter, Glycerin, Sodium Chloride, Propylene Glycol, Zinc Oxide, Tetrasodium EDTA, Tetrasodium Etidronate, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, CI 15985, CI 19140, CI 77891

Biztonsági Információk:

FIGYELMEZTETÉS: Ne használja sérült bőrön. Kiütés vagy irritáció esetén ne használja tovább.  Csak az utasításoknak megfelelően használja.  Nem érheti 50°C hőmérsékletet meghaladó hő. Gyermekektől elzárva tartandó.

Tárolás:

Napfénytől védendő. Nem érheti 50 °Chőmérsékletet meghaladó hő.

3928

Adatlap

Márka
Dove
Termék Fajta
Szappan
Illat
Vaj
Vanília
Forma
Szappan
Alapanyag, Termékjellemző, Hatóanyag:
Hidratáló
Kiszerelés - Csomagolási Egység (gramm)
50,1 - 100 g

Megadott referenciák

ean13
8720182262417
Értékelések
0.00
verified
0 értékelés
0 igazolt vásárlás után
thumb_up_alt
0%
pozitív értékelés
Még nincsenek értékelések.
Kérdések
0 kérdés
0 megválaszolva
Jelentkezz be kérdés feltételéhez
Még nincsenek kérdések.