1 ajánlat
Ajánlatok
Leírás
Értékelések
Kérdések
Leírás

Dúsan habzó borotvahab, amely segít megóvni a bőrt borotválkozás közben, Megnyugtatja a bőrt és hűsítő, kényelmes borotválkozási élményt nyújt, Hidratál borotválkozás közben, A frissítő hatás érdekében enyhén illatosított, Aloéval dúsított

Adja meg érzékeny bőrének a kellő gyengédséget a Gillette Series Sensitive borotvahabbal. Az aloét tartalmazó összetevők háromszoros hatékonyságot nyújtanak a borotválkozás során. Az aloét tartalmazó, háromszoros formula megnyugtatja a bőrt és kényelmes, hűsítő borotválkozási élményt nyújt. Borotválkozás közben hidratál, valamint óvja a bőrt az irritációval szemben. A végeredmény: alapos borotválkozás és sima arcbőr.

Összetevők

Aqua, Triethanolamine, Palmitic Acid, Stearic Acid, Isobutane, Laureth-23, Sodium Lauryl Sulfate, Parfum, Propane, Dimethicone, Glycerin, Menthol, BHT, Limonene

Használat:

Miután meleg vízzel átmosta az arcát, kevéske vízbe masszírozva képezzen habot a borotvazseléből és vigye fel az arcbőrre. A borotválkozást a borosták növekedési irányával megegyező irányban végezze elsőként. A borotválkozást követően öblítse le a maradékhabot.

Biztonsági információk

Figyelem

Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C/122°F hőmérsékletet meghaladó hő. Gyermekektől elzárva tartandó. A töltet tömegének 3.24%-a tűzveszélyes.

214

Adatlap

Márka
Gilette
Forma
Fém Palack
Hab
Bőrtípus
Érzékeny
Származási hely
Egyesült Királyság
Kiszerelés - Csomagolási Egység (ml)
200,1 - 350 ml

Megadott referenciák

ean13
3014260214678
Értékelések
0.00
verified
0 értékelés
0 igazolt vásárlás után
thumb_up_alt
0%
pozitív értékelés
Még nincsenek értékelések.
Kérdések
0 kérdés
0 megválaszolva
Jelentkezz be kérdés feltételéhez
Még nincsenek kérdések.