1 ajánlat
Ajánlatok
Leírás
Értékelések
Kérdések
Leírás

5x hatékonyabb a sima porszívózásnál

- Biztonsággal alkalmazható különböző színű és anyagú szőnyegeken és kárpitokon
- 5x több koszt távolít el*
- Minimalizálja a kellemetlen szagokat
- Extra puha
- Extra friss
- 3x több állati szőrt távolít el*

*a sima porszívózással összehasonlítvaElkészítés és felhasználásHasználati útmutató:
Porszívózzon fel. Keverjen össze 1 rész terméket 9 rész vízzel. Habosítsa fel.
Egyenletesen vigye fel a habot a szőnyegre és hagyja megszáradni.
Porszívózzon fel újra.

Használati javaslat
Mindig végezzen próbatisztítást egy kevésbé látható helyen a színtartósság miatt. Csak a habot használja mert a túlnedvesedés az anyag zsugorodását és foltosodását okozhatja. Hagyja megszáradni a szőnyeget mielőtt felporszívózná. Ne nedvesítse túl a szőnyeget. Ne használja bársony anyagokon, brokáton, műbőrön, bőrön, fém bevonatos szöveteken vagy olyan anyagokon, melyeket nem lehet nedvesen tisztítani. Ne használja szőnyegtisztító gépben. Szőnyegtisztító gépekhez használja a Vanish Gépi Sampont.

Összetevők

5 %-nál kevesebb oxigénalapú fehérítőszereket, anionos felületaktív anyagokat, nem ionos felületaktív anyagokat, polikarboxilátokat, illatanyag komponenseket tartalmaz, (www.rbeuroinfo.com)

Biztonsági figyelmeztetés:

Tűzveszélyes szilárd anyag.Lenyelve ártalmas.Bőrrel érintkezve mérgező.Súlyos égési sérülést és szemkárosodást okoz.Súlyos szemkárosodást okozSúlyos szemirritációt okozBelélegezve ártalmasLégúti irritációt okozhatMérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okozÁrtalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okozTüzet vagy robbanást okozhat; erősen oxidáló hatású.

FIGYELEM Súlyos szemirritációt okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. LENYELÉS ESETÉN: Rosszullét esetén forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ/orvoshoz. A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni. Bőrrel való érintkezés után kifehérítheti a bőrt. Ne ijedjen meg, a kifehéredés átmeneti és reverzibilis. Ha a termék kifröccsen, azonnal mossa le bő vízzel. Érzékeny bőr esetén védőkesztyű használata javasolt. Tilos más termékekkel keverni. Jól szellőző helyiségben használja, porszívózás közben is. Tartsa távol gyerekektől és háziállatoktól használat közben és porszívózáskor. UFI: X7Y1-T0SD-Q00G-F237

Tárolás:

Eredeti, ép, bontatlan csomagolásban, száraz, hűvös, jól szellőztetett helyen, közvetlen napfénytől védve, élelmiszerektől elkülönítve tárolja. Minőségét megőrzi: gyártástól számított 2 évig. Gyártási idő: lásd a csomagoláson (nap/hónap/év).

4608

Adatlap

Márka
Vanish
Termék Fajta
Szőnyegtisztító
Forma
Folyadék
Műanyag Palack
Alapanyag, Termékjellemző, Hatóanyag:
Tisztító
Származási hely
Európai Unió
Kiszerelés - Csomagolási Egység (ml)
500 -750 ml

Megadott referenciák

ean13
8594002688608
Értékelések
0.00
verified
0 értékelés
0 igazolt vásárlás után
thumb_up_alt
0%
pozitív értékelés
Még nincsenek értékelések.
Kérdések
0 kérdés
0 megválaszolva
Jelentkezz be kérdés feltételéhez
Még nincsenek kérdések.