1 ajánlat
Ajánlatok
Leírás
Értékelések
Kérdések
Leírás

Mr Muscle fürdőszobai fertőtlenítő mandarin - 500 ml

Használati utasítás:


Fordítsa a fúvókát ON pozícióba.
Tisztításhoz:
Körülbelül 20 cm-ről fújja a tisztítószert a felületre, amíg teljesen nedves nem lesz. A teljeskörű tisztításhoz hagyja hatni néhány percig, majd törölje le a felületet. Nem szükséges leöblíteni.
Fertőtlenítéshez:
Körülbelül 20 cm-ről fújja a tisztítószert a felületre, amíg teljesen nedves nem lesz. Hagyja a felületet nedvesen állni 5 percig, majd törölje le.
Használható bármilyen fürdőszobai felületen: kád, zuhanyfal, vinil zuhanyfüggönyök, zuhanyfüggöny, zuhanykabin, mosdók, munkalapok. Tisztítja a mázas kerámia felületeket, rozsdamentes acél és króm rögzítőelemeket, üvegszálas, vinil és mázas porcelán felületeket. Ha bizonytalan a használatot illetően, először egy kevésbé látható felületen próbálja ki.

Összetevők

<5% amfoter felületaktív anyagok, <5% nem ionos felületaktív anyagok, Fertőtlenítőszer, Illatanyag, Limonene, www.scjproducts.info

Olvassa el a csomagolás belső oldalán található használati utasítást.

Forgalmazó címe

S.C. Johnson Kft.,
1124 Budapest,
Apor Vilmos tér 6.
Tel.: +36 1 224 8400
E-mail: vevoszolgalat@scj.com

Vevőszolgálat

S.C. Johnson Kft.,
1124 Budapest,
Apor Vilmos tér 6.
Tel.: +36 1 224 8400
E-mail: vevoszolgalat@scj.com
www.scjohnson.com

Biztonsági figyelmeztetés

Biztonsági figyelmeztetés

Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.

Mr. Muscle® Bathroom Mr Muscle Bathroom fürdőszobai fertőtlenítő spray Mandarin illattal

Aktív hatóanyag: Benzalkonium-klorid (C12-C16) 0,264% (0,264 g/100 g) Engedélyszám: 43310-3/2019/JIF. Terméktípus: PT2. Baktericid, yeasticid, szelektív virucid. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha irritáció lép fel és az folytatódik, orvoshoz kell fordulni. Bőrrel való érintkezés után bő vízzel kell öblíteni. Lenyelés után ha a tünetek nem szűnnek meg, orvost kell hívni. A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: kommunális hulladék. A permet belélegzése tilos. Más tisztító- és fertőtlenítőszerrel nem keverhető! Tilos a készítményt, annak fel nem használt maradékát, csomagolóanyagát élővizekbe, talajba, illetve a terméket hígítás nélkül közcsatornába juttatni. Csak jól szellőztetett helyen használható.

További információ a forgalmazó honlapján.

Tárolás

Eredeti, bontatlan csomagolásban, jól szellőző, direkt napsütéstől védett szobahőmérsékletű helyen, élelmiszertől és italoktól elkülönítve kell tárolni. Előírt tárolás mellett 2 évig eltartható.

S.C. JOHNSON KFT
4589

Adatlap

Márka
Mr.Muscle
Illat
Mandarin
Forma
Folyadék
Műanyag Palack
Spray
Alapanyag, Termékjellemző, Hatóanyag:
Fertőtlenítő
Kiszerelés - Csomagolási Egység (ml)
350,1 - 500 ml

Megadott referenciák

ean13
5000204183108
Értékelések
0.00
verified
0 értékelés
0 igazolt vásárlás után
thumb_up_alt
0%
pozitív értékelés
Még nincsenek értékelések.
Kérdések
0 kérdés
0 megválaszolva
Jelentkezz be kérdés feltételéhez
Még nincsenek kérdések.