1 ajánlat
Ajánlatok
Leírás
Értékelések
Kérdések
Leírás

San Pellegrino szénsavas gyümölcsitalok

A szénsavas gyümölcslevek története egy igazi olasz tradícióból ered. Nyaranta az olaszok kedvenc frissítő itala a frissen facsart narancslé cukorral és szénsavas ásványvízzel keverve. Ez az Aranciata. Minden egyes San Pellegrino gyümölcsital, az Aranciata, Limonata, Aranciata Rossa és Pompelmo az olasz citrusok páratlan ízét hordozza, tartósítószer nélkül. A termék különlegessége, hogy a piacon jellemző, hasonló termékekhez képest gyümölcstartalma jóval magasabb, 15-20 százalékos, ugyanakkor csökkentett cukortartalom és frissítő ízhatás jellemzi.

https://www.sanpellegrino.com/

Sanpellegrino Limonata

A Sanpellegrino Limonata az autentikus, teljesen természetes citromos ital Olaszországból, amely tele van napsütéssel és a szicíliai nyár minden varázslatos pillanatával. Az olasz ügyesség és kreativitás igazi keveréke, 1960 óta örök kedvenc, 100%-ban természetes alapanyagokból, gondosan válogatott szicíliai citrom levével készül.

Lágy sárga színe élénkzöld aláfestéssel olyan, mint a tökéletesen érett citrom, amely a nap alatt izzik a citromligetben. Nyissa ki az üveget, és merész egyénisége azonnal feltűnik a levegőt megtöltő citromhéj és frissen facsart gyümölcslé intenzív illatának köszönhetően.

Frissítően száraz, élénk citromos ízzel, finom citrusos jegyek kortyról kortyra megmaradnak a szájban. A Sanpellegrino Limonata a prémium minőségű, 100%-ban természetes citromos ital, amely csak a legjobb olasz citromot tartalmazza, hogy autentikus olasz ivási élményt nyújtson.

A Sanpellegrino Limonata legjobb hidegen, 6-8°C-on tálalható. Díszítsd mentával vagy friss málnával az egyedi ízutazás érdekében.

Könnyen tárolható, elegáns 33 cl-es dobozokban és elegáns 20 cl-es üvegpalackokban kapható, amelyek tökéletesek a kora esti aperitivóhoz.

Összetevők:

SzénSavas ITAL

16% CITROMLÉVEL KONCENTRÁTUMBÓL

Víz, citromlé koncentrátumból (11%), cukor, citromlé (5%), szén-dioxid, természetes citrom aroma.

Tápérték:

Tápanyag-információ 100 ml-enként adagonként
Energia 147 kJ
35 kcal
486 kJ
114 kcal
Zsír
, amelyből telített zsírok
0,0 g
0,0 g
0,0 g
0,0 g
Szénhidrát
ebből az összes cukor
8,0 g
8,0 g
26,3 g
26,3 g
Rost 0,1 g 0,2 g
Fehérje 0,0 g 0,2 g
0,0 g 0,0 g

Tárolás

Minőségét megőrzi a palack nyakán jelzett időpontig (nap, hónap, év). Száraz, sötét és hűvös helyen tartandó. Felbontás után minőségét megőrzi hűtőszekrényben tárolva: 3 napig.

4842

Adatlap

Márka
San Pellegrino
Ital Fajta
Szénsavas
Íz
Citrom
Forma
Fém doboz
Származási hely
Olaszország
Kiszerelés - Csomagolási Egység (ml)
200,1 - 350 ml
Értékelések
0.00
verified
0 értékelés
0 igazolt vásárlás után
thumb_up_alt
0%
pozitív értékelés
Még nincsenek értékelések.
Kérdések
0 kérdés
0 megválaszolva
Jelentkezz be kérdés feltételéhez
Még nincsenek kérdések.